Jul
28
2023

Seuraa harjoitteluasi

Oman harjoittelun ja kehittymisen seuraaminen on paitsi mielenkiintoista ja koukuttavaa, myös tärkeä osa vaikkapa juoksussa harjoitusten suunnitteluun. Tarjolla on monia sovelluksia ja laitteilla, joilla voit seurata kuntosi kehittymistä ja harjoitusten määrää sekä tehoa. Lue tästä muutama vinkki aiheesta.

Älykelloissa monia kuntoiluominaisuuksia

Uudet älykellot toimivat huikeana apuna harjoittelussa. Ulkonäöltään niitä löytyy moneen eri tyyliin sopivaksi. Vaikeinta on ehkä tehdä valinta siitä, mikä älykello sopii parhaiten omiin tarkoituksiin. Vertailussa kannattaa huomioida, mihin tarkoitukseen kelloa on pääasiassa hankkimassa.

Sovellukset treeneihin

Erilaisilla sovelluksilla voi paitsi seurata omaa harjoitteluaan ja omaa kehittymistä, myös tehdä treenaamisesta sosiaalista jakamalla harjoitukset kavereille. iPhone sisältää aina kuntoilu sovelluksen, jolla on helppo päästä alkuun jopa ilman älykelloa. Sovellus antaa palautetta kuntoilusta, voit asettaa sinne omia tavoitteita ja saat palkintoja aktiivisuudestasi. Jos taas olet jo hankkinut jonkin laitteen, voit yhdistää sen puhelimeesi ja hakea sovelluskaupasta oman sovelluksen tulosten tallentamiseen ja raportointiin.

Mistä hankkia parhaat laitteet?

Helpoimmalla laitteita pääsee vertailemaan verkossa ja ostaminen on helppoa: shoppaile verkkokaupassa ja saat usein tilauksesi parissa päivässä. Laitteissa on usein erilaisia tarjouksia, joten kannattaa vertailla hintoja ja ominaisuuksia ennen ostopäätöksen tekemistä. Vertailua kannattaa tehdä myös muiden käyttäjien suositusten perusteella. Muiden käyttäjäkokemukset saattavat antaa sinulle uutta näkökulmaa ja vinkkejä, joten lue ne ennen tilauksen tekemistä.