Oct
04
2021

Jalkapallojoukkueen tukeminen sosiaalisessa mediassa

Monella meillä on suosikkijoukkueemme jalkapallossa. Suosikki voi yhtä hyvin olla pienen kotikaupunkisi paikallisjoukkue tai Mestareiden liigassa pelaava suurseura. Yksi asia, mikä yhdistää meitä jalkapallofaneja on se, että haluamme tukea kaikin keinoin suosikkijoukkuettamme. Seuraavaksi käymme lyhyesti läpi, miten voit helposti ja tehokkaasti tukea suosikkijoukkuettasi sosiaalisessa mediassa.

Sinun kannattaa käyttää sosiaalista mediaa joukkueesi kannatukseen. Hyvin suurella todennäköisyydellä joukkueellasi ovat ainakin Twitter-, Instagram-, Facebook- ja YouTube-tilit. Voit linkata seurasi sosiaalisen median sivuja omassa sosiaalisessa mediassasi.

Tämä tarkoittaa sitä, että voit päivittää Facebook-seinällesi tai Twitteriin tietoja joukkueesi menestyksestä, niin voitoista kuin tappioistakin. Samalla tuot esille sosiaalisen median seuraajillesi, että olet vannoutunut tämän joukkueen kannattaja. Parhaassa tapauksessa myös sosiaalisen median seuraajasi alkavat kannattaa samaa joukkuetta. Voit löytää jotain netistä esimerkiksi uusia ystäviä seuraajistasi.

Vapaaehtoistyö joukkueen hyväksi

Tee hyväntekeväisyystyötä joukkueesi hyväksi. Parhaiten tämä onnistuu joukkueesi kannatusyhdistyksen kautta. Kannatustoimintaan mukaan lähteminen on myös mukavaa ajanvietettä. Jos olet vastuuasemassa kannatustoiminnassa, niin varmista, että tiimisi koostuu kannattajista, joilla on monipuolista osaamista.

Jos joukkueesi on esimerkiksi paikkakunnalla tunnettu paikallisjoukkue, niin voit viritellä vaikkapa yhteistyötä erilaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa tai esimerkiksi koulujen, joissa joukkueesi pelaajat voivat vierailla.

Tämä on loistava tapa parantaa joukkueesi asemaa paikallisyhteisössä ja saada lisää kannattajia ja sponsoreita. Yksi tehokas tapa tukea joukkuettasi, on teetättää joukkueen logoilla varustettuja mainostuotteita, kuten pelivaatteita ja liikelahjoja yhteistyökumppaneille. Liikelahjoja voit löytää jotain netistä.