Valloittajat https://valloittajat.net Jalkapallo Suomessa Fri, 01 Sep 2023 12:20:49 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.3 Seuraa harjoitteluasi https://valloittajat.net/seuraa-harjoitteluasi/ Fri, 28 Jul 2023 01:30:00 +0000 https://valloittajat.net/?p=175 Oman harjoittelun ja kehittymisen seuraaminen on paitsi mielenkiintoista ja koukuttavaa, myös tärkeä osa vaikkapa juoksussa harjoitusten suunnitteluun. Tarjolla on monia sovelluksia ja laitteilla, joilla voit seurata kuntosi kehittymistä ja harjoitusten määrää sekä tehoa. Lue tästä muutama vinkki aiheesta.

Älykelloissa monia kuntoiluominaisuuksia

Uudet älykellot toimivat huikeana apuna harjoittelussa. Ulkonäöltään niitä löytyy moneen eri tyyliin sopivaksi. Vaikeinta on ehkä tehdä valinta siitä, mikä älykello sopii parhaiten omiin tarkoituksiin. Vertailussa kannattaa huomioida, mihin tarkoitukseen kelloa on pääasiassa hankkimassa.

Sovellukset treeneihin

Erilaisilla sovelluksilla voi paitsi seurata omaa harjoitteluaan ja omaa kehittymistä, myös tehdä treenaamisesta sosiaalista jakamalla harjoitukset kavereille. iPhone sisältää aina kuntoilu sovelluksen, jolla on helppo päästä alkuun jopa ilman älykelloa. Sovellus antaa palautetta kuntoilusta, voit asettaa sinne omia tavoitteita ja saat palkintoja aktiivisuudestasi. Jos taas olet jo hankkinut jonkin laitteen, voit yhdistää sen puhelimeesi ja hakea sovelluskaupasta oman sovelluksen tulosten tallentamiseen ja raportointiin.

Mistä hankkia parhaat laitteet?

Helpoimmalla laitteita pääsee vertailemaan verkossa ja ostaminen on helppoa: shoppaile verkkokaupassa ja saat usein tilauksesi parissa päivässä. Laitteissa on usein erilaisia tarjouksia, joten kannattaa vertailla hintoja ja ominaisuuksia ennen ostopäätöksen tekemistä. Vertailua kannattaa tehdä myös muiden käyttäjien suositusten perusteella. Muiden käyttäjäkokemukset saattavat antaa sinulle uutta näkökulmaa ja vinkkejä, joten lue ne ennen tilauksen tekemistä.

]]>
Jalkapallojoukkueen tukeminen sosiaalisessa mediassa https://valloittajat.net/jalkapallojoukkueen-tukeminen-sosiaalisessa-mediassa/ Mon, 04 Oct 2021 12:45:58 +0000 https://valloittajat.net/?p=152 Monella meillä on suosikkijoukkueemme jalkapallossa. Suosikki voi yhtä hyvin olla pienen kotikaupunkisi paikallisjoukkue tai Mestareiden liigassa pelaava suurseura. Yksi asia, mikä yhdistää meitä jalkapallofaneja on se, että haluamme tukea kaikin keinoin suosikkijoukkuettamme. Seuraavaksi käymme lyhyesti läpi, miten voit helposti ja tehokkaasti tukea suosikkijoukkuettasi sosiaalisessa mediassa.

Sinun kannattaa käyttää sosiaalista mediaa joukkueesi kannatukseen. Hyvin suurella todennäköisyydellä joukkueellasi ovat ainakin Twitter-, Instagram-, Facebook- ja YouTube-tilit. Voit linkata seurasi sosiaalisen median sivuja omassa sosiaalisessa mediassasi.

Tämä tarkoittaa sitä, että voit päivittää Facebook-seinällesi tai Twitteriin tietoja joukkueesi menestyksestä, niin voitoista kuin tappioistakin. Samalla tuot esille sosiaalisen median seuraajillesi, että olet vannoutunut tämän joukkueen kannattaja. Parhaassa tapauksessa myös sosiaalisen median seuraajasi alkavat kannattaa samaa joukkuetta. Voit löytää jotain netistä esimerkiksi uusia ystäviä seuraajistasi.

Vapaaehtoistyö joukkueen hyväksi

Tee hyväntekeväisyystyötä joukkueesi hyväksi. Parhaiten tämä onnistuu joukkueesi kannatusyhdistyksen kautta. Kannatustoimintaan mukaan lähteminen on myös mukavaa ajanvietettä. Jos olet vastuuasemassa kannatustoiminnassa, niin varmista, että tiimisi koostuu kannattajista, joilla on monipuolista osaamista.

Jos joukkueesi on esimerkiksi paikkakunnalla tunnettu paikallisjoukkue, niin voit viritellä vaikkapa yhteistyötä erilaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa tai esimerkiksi koulujen, joissa joukkueesi pelaajat voivat vierailla.

Tämä on loistava tapa parantaa joukkueesi asemaa paikallisyhteisössä ja saada lisää kannattajia ja sponsoreita. Yksi tehokas tapa tukea joukkuettasi, on teetättää joukkueen logoilla varustettuja mainostuotteita, kuten pelivaatteita ja liikelahjoja yhteistyökumppaneille. Liikelahjoja voit löytää jotain netistä.

]]>
Englannin Valioliigan tila https://valloittajat.net/englannin-valioliigan-tila/ Wed, 16 Dec 2020 15:37:58 +0000 https://valloittajat.net/?p=144 Kulunut vuosi on tarjonnut haasteita itse kullekin, myös jalkapalloilulle. Englantilaisen futiksen ystävien sydämet ovat pamppailleet jännityksestä, kun Valioliigan kauden alkua jouduttiin lykkäämään reilulla kuukaudella maailmantilanteen vuoksi. Onneksi kuitenkin syyskuun puolivälissä pelit pääsivät käynnistymään.Niitä on pelattu toistaiseksi ilman katsojia kuten tehtiin jo edellisen kauden loppuvaiheessa. Monet Iso-Britanniassa asuvat fanit lienevät iloisia, sillä joulukuussa Valioliigan peleihin odotetaan päästettävän taas katsojia ainakin joillakin alueilla, Yle Uutiset raportoi.

Hallitsevat mestarit toista voittoa tavoittelemassa

Kaikista jännittävintä on kuitenkin kysymys: Mikä joukkue pelaa tiensä voittoon? Kilpailu on tälläkin kertaa armotonta kun mestaruuspytystä kisaa 20 joukkuetta ja monta maailman tämän hetken huippupelaajaa. Pelitahti on Valioliigassa tunnetusti aina kova, ja niin on erityisesti tänä vuonna kauden alun myöhästymisen vuoksi. Yksi nälkäisimmistä kisaajista on ehdottomasti viime kauden voittaja Liverpool. Joukkue on kiivaan pelitahdin vuoksi kärsinyt harmittavista loukkaantumista, mutta ainakin toppari Virgil van Dijk on toipumassa hyvin, kuten Ilta-Sanomat uutisoi aiemmin syksyllä.

Fanit seisovat Liverpoolin takana

Liverpoolille Valioliigan aloitus syyskuussa oli vahva. Taistelutahtoa joukkue on osoittanut myös vastoinkäymisten äärellä. Voitokasta kautta toivovat luonnollisesti myös joukkueen kannattajat ympäri maailmaa, jotka pukeutuvat aina ylpeänä joukkueen väreihin tapahtui kentällä mitä hyvänsä. Täällä Pohjoismaissa Liverpoolin faneja pukee punavalkoisiin vetimiin Sam Dodds -verkkokauppa. Ensi vuoden puolelle jää nähtäväksi mihin osoitteeseen seuraava Valioliigan mestaruus menee, mutta ainakin Punaisten tosifanit uskovat, että pokaali palaa tällä kaudella toista kertaa peräkkäin Liverpooliin.

]]>
Urheiluvammasta toipuminen https://valloittajat.net/urheiluvammasta-toipuminen/ Fri, 13 Dec 2019 13:58:38 +0000 https://valloittajat.net/?p=136 Urheiluvammasta toipuminen vie aikaa ja vaati runsaasti kärsivällisyyttä. Vaikka usein ajatellaan, että urheiluvammat ovat ainoastaan huippu-urheilijoiden ongelma, on yhä tavallisempaa, että harrastelijatkin kärsivät vammoista. Harrastelijat treenaavat yhä kovempaa ja tavoitteellisemmin, jolloin haavereitakin helpommin sattuu. Erityisesti jalkapallon kaltaisissa kontaktilajeissa vammoja sattuu vieläkin helpommin. Jalkapallo on siksikin riskialtis laji, että siinä tulee juostua paljon epätasaisella alustalla, mikä voi olla rankkaa nivelille.Rasitusvammat ovat yleisiä niin nuorten kuin vanhempienkin jalkapalloilijoiden keskuudessa. Yleisimpiä ongelmia jalkapalloilijoiden keskuudessa ovat polvivammat. Ne ovatkin urheilijan kannalta inhottavimpia vammoja, sillä polvivamma vaikuttaa kokonaisvaltaisesti koko elämään ja sen latuun. Jalkapalloilijoilla lisäksi kantapään, alaselän sekä lonkan/nivusen alueen ongelmat ovat yleisiä.

Muista riittävä lepo

Urheiluvamman iskiessä on oleellista muistaa tarvittava lepo. Se saattaa olla vaikeaa, mutta kaiken vaivan arvoista. Urheilua ei kannata aloittaa liian aikaisin, vaan tulee malttaa siihen asti, että kroppa on hyvässä kunnossa. Lääkärin ohjeita kannattaa aina noudattaa, eikä aloittaa treenailua liian aikaisin, vaikka siltä kovasti tuntuisikin. Aikaa voi viettää sohvalla Netflixiä katsellen ja nauttia siitä, että ei tarvitse tehdä mitään. Sekin on nykymaailmassa harvinaista. Jos puolestaan kaipaat urheilun tuomaa jännitystä ja kilpailuasetelmaa, voit kääntyä online kolikkoautomaattien ja kasinopelien puoleen. Kokeile jännittävää peliä Starburst, jos haluat käyttää helposti pelattavaa, mutta mielenkiintoista slottia. Starburst on pelinkehittäjä NetEntin tuotos ja yksi kaikkien aikojen suosituimmista kolikkopeleistä.

Muista kehonhuollon tärkeys

Levon ohessa on hyvä panostaa kehonhuoltoon, kuten putkirullaukseen ja dynaamiseen venyttelyyn. Venyttelyn, erityisesti dynaamisen sellaisen, tulisi muutenkin kuulua kaikkien paljon urheilevien viikoittaiseen ohjelmaan, mutta vammasta palautuessa sen tärkeys painottuu. Dynaaminen venytys on staattisen tai ns. perinteisen venytyksen vastakohta, sillä siinä ollaan jatkuvassa liikkeessä. Se on hyvä vaihtoehto, jos tuntuu siltä, että kehoon on muuten vaikea saada liikettä tai joustavuutta perinteisen venytyksen avulla. Jos kyse on erittäin spesifistä tai vakavasta vammasta, antaa lääkäri tai fysioterapeutti varmasti ohjeet kuntoutukseen. Kuntoutus koostuu yleensä erilaisista pienistä lihaksia vahvistavista liikkeistä sekä venytyksistä. Vaikka olo olisi jo parempi ja himo lähteä liikkumaan suuri, kannattaa kuitenkin aina muistaa, että kuntoutuksessa maltti on valttia.

]]>
Pyöräily kunnonkohottajana lajiharjoittelun rinnalla https://valloittajat.net/pyoraily-kunnonkohottajana-lajiharjoittelun-rinnalla/ Wed, 12 Dec 2018 10:01:32 +0000 https://valloittajat.net/?p=126 Aktiivisen lajiharjoittelun rinnalle on hyvä etsiä monipuolisia vaihtoehtoja, joilla on helppo pitää kuntoa yllä myös kauden ulkopuolella. Pyöräily on erinomainen kuntoilutapa ja se sopii kaikenikäisille. Se päihittää monet muut harjoittelumuodot, kuten juoksun ja kävelyn, erityisesti sen kehoystävällisyyden takia.

Tutkimukset tukevat pyöräilyn hyötyjä

Monet tutkimukset tukevat pyöräilyn hyötyjä. Saksalaisen tutkimuslaitoksen tekemän tutkimuksen mukaan, vain 10 minuutin pituinen päivittäinen pyöräily vaikuttaa erittäin positiivisesti kehoon.Lisäksi siinä selvisi, että mitä enemmän jaksaa pyörän satulassa istua, sitä enemmän terveellisiä vaikutuksia pyöräilyllä on. Sydämen toiminta paranee vain 30 minuutin päivittäisellä pyöräilyllä, jonka lisäksi rasva alkaa palaamaan kunnolla vain 50 minuutin pyöräilyn jälkeen. Kaiken lisäksi pyöräillä liikkuminen vahvistaa selän ja muun tukirangan lihaksistoa, verenkiertoa ja niveliä.

Pyöräily ei ole pelkkä kesälaji

Pyöräily ei ole tänä päivänä pelkkä kesälaji, vaan oikeilla varusteilla sitä pystyy harrastamaan vuoden ympäri. Tällöin pyöräilijän vastuulla on tarkastaa erityisesti pyörän valaistus ja heijastimet, jotta ne ovat tarpeeksi näkyvät pimeinä aamuina ja iltoina. Näkyvyyttä voi vain lisätä värikkäillä asusteilla ja kirkkaanvärisellä kypärällä.Autojen tavoin, myös pyöriin on saatavilla nastarenkaita, jotka ovat talvipyöräilyn ehdoton hankinta. Nastoitettuja renkaita löytää kaupoista, pyöräliikkeistä ja tänä päivänä, myös internetistä. Valikoimaan voi tutustua esimerkiksi Cykelkraft -sivustolta ja löytää omaan pyöräänsä sopivat lisävarusteet.Lisävarusteiden lisäksi talvisin täytyy kiinnittää huomiota myös pyörän säilytykseen. Talvisin on tärkeää säilyttää pyörä kuivassa ja kylmässä varastossa, jotta kosteus ei tiivistyisi pyörään. Niin ikään talviolosuhteissa ketjujen öljyäminen täytyy tehdä säännöllisesti. Talvipyöräily sopii erinomaisesti jalkapallokauden ulkopuoliseksi kunnonkohottajaksi, jolloin pelaaja on jo keväällä valmis kesän vaativaan otteluohjelmaan.

Pyörä ei ole pelkästään ulkolaji

Jos talven pakkasissa pyöräily ei kiinnosta, sitä voi helposti harrastaa kuntopyörällä myös sisätiloissa. Tänä päivänä kuntopyörät eivät ole kalliita, ja niitä löytyikin yhteen aikaan melkein joka kodista. Se vaatii vain pienen nurkkauksen kotoa. Internet on pullollaan erilaisia harjoitteluvideoita, joita voi helposti soveltaa kotioloihin. Kuntopyörällä voi harjoitella tavallisen pyörän tavoin intervalleina tai kovilla vastuksilla. Niin ikään se laskee poljetut kilometrit.

]]>
Tue suosikkijoukkuettasi tyylillä https://valloittajat.net/tue-suosikkijoukkuettasi-tyylilla/ Mon, 16 Apr 2018 09:32:42 +0000 https://valloittajat.net/?p=116 Jalkapallo on paljon muutakin kuin vain urheilulaji muiden joukossa. Vaikka laji meillä Suomessa jääkin ikisuosikki jääkiekon jalkoihin, puhutaan koko maailman mittapuulla tarkasteltuna kaikkein suosituimmasta urheilulajista, jota seuraavat ja harrastavat miljardit ihmiset. Jalkapallon ympärille onkin monessa maassa kehittynyt oma erityinen kulttuurinsa ja oman suosikkijoukkueen kannatus on monelle merkittävä osa omaa identiteettiä.Jalkapallo-ottelu on katsojalleen usein todellinen tunteiden vuoristorata. Oman joukkueen menestys on kaikki kaikessa ja faneilla on erilaisia tapoja käsitellä omia lajiin liittyviä riemun ja raivon tunteitaan.Suomessa jalkapallo-otteluiden seuraaminen on perinteisesti onnistunut lajin suurimmilta ja tunteikkaimmiltakin faneilta verrattain rauhallisissa merkeissä, mutta maailmalla tilanne on paikoitellen toinen. Kun niin sanotut jalkapallohuligaanit pääsevät kunnolla valloilleen ja tilanne riistäytyy käsistä, liian pitkälle mennyt fanitus voi vaatia jopa kuolonuhreja.Vaikka oman joukkueen edesottamukset ymmärrettävästi herättävät suuria tunteita, kannattaa väkivaltainen törttöily luonnollisesti jättää väliin niin jalkapallokatsomossa kuin sen ulkopuolellakin. Hyvässä hengessä tapahtuva fanitus on paitsi turvallisempaa ja mukavampaa lajin seuraajille, myös pelaajien mieleen. Kukapa haluaisi, että omat tekemiset pelikentällä aiheuttaisivat häiriökäyttäytymistä ja onnettomuuksia katsomossa ja televisioiden äärellä.Jalkapallokulttuuriin kuuluvat olennaisena osana joukkueiden kannatustuotteet, joiden avulla oma joukkue kulkee mukana niin kisakatsomossa kuin arjessakin. Erilaiset oheistuotteet ovat suosittuja monien lajien seuraajien keskuudessa, mutta erityisesti valinnan varaa ja tyylikkäitä asusteita riittää jääkiekon ja jalkapallon ystäville.Jalkapallossa suosittuja kannatustuotteita ovat etenkin lippikset, huivit, hatut sekä liput. Astetta kovemman luokan fani antaa suosikkiseuransa näkyä myös kodin sisustuksessa: väriä voi tunnustaa vaikkapa julisteiden ja seuran logolla koristeltujen vuodevaatteiden avulla.Aikuisten lisäksi jalkapallo kiinnostaa tietysti myös nuorempaa väkeä ja myös lapsille suunnattujen fanituotteiden kirjo on melkoinen. Oman suosikkijoukkueen kannatus ja sen näkyminen voivat olla todella tärkeitä asioita pienelle koululaiselle siinä missä tämän vanhemmallekin. Fanitus on osa identiteettiä ja kannatustuotteet ovat loistava tapa sen ilmentämiseen. Harva asia yhdistää kahta, jopa toisilleen tuntematonta ihmistä yhtä tehokkaasti kuin yhteinen suosikkiseura. Lippis tai takin rintamuksesta löytyvä kangasmerkki voikin olla todellinen jäänmurtaja ja antoisan keskustelun avaaja.

Suosikkijoukkueen tukeminen onnistuu kaikilta

Olit sitten nuori tai vanha, harrastat itse lajia tai et harrasta yhtään minkäänlaista urheilua, on oman joukkueen kannattaminen erinomainen harrastus kaikille, ketkä siitä nauttivat. Ei ole merkitystä pääsetkö katsomaan pelejä paikan päälle, katsotko niitä televisiosta, vai kuunteletko ehkä radion kautta, kaikki kannattajat ovat tärkeitä joukkueelle. Oman joukkueen kannattaminen tuo joukkueelle itseluottamusta, ja kaikki pelaajat arvostavat joka ikistä kannattajaa. Monesti aloittelevat kannattajat yllättyvät siitä, kuinka lämminhenkinen vastaanotto toisilta kannattajilta tulee, vaikka olisi itse täysin uusi kannatuspiireissä.Monet uudet kannattajat huomaavatkin käyvänsä peleissä ja muissa kannattajatapahtumissa sen ensimmäisen kerran jälkeen yhä uudelleen ja uudelleen, vieläpä tihenevään tahtiin, sillä kannattajien kesken muodostuu usein erityisen tiivis ja mahdollisesti jopa perheen kaltainen side. Muilla henkilökohtaisilla asioilla, maailmankatsomuksella, uskonnolla tai millään vastaavalla, ei ole kannattajien kesken merkitystä, kun kaikki ovat yhtä suurta kannattajaperhettä ja kannatuksen merkeissä kokoontuneet saman yhteisen kauniin asian puolesta. Mikäli suosikkijoukkue siis löytyy, onkin lämpimästi suositeltavaa tutustua joukkueen kannattajatoimintaan ja tapahtumiin. Ne ovat hyvinkin usein yllättävän antoisia.

]]>
Joukkueiden fanit https://valloittajat.net/joukkueiden-fanit/ Wed, 05 Jul 2017 09:04:05 +0000 https://valloittajat.net/?p=109 Fanittaa voi monella tavalla ja montaa asiaa ja nykyään tuntuu, että kenestä tahansa voi tulla idoli, ihan vain blogin tai YouTube-kanavan perusteella. Urheilussa näin kuitenkin harvemmin käy, sillä urheilujoukkueen fanit tukevat yksittäistä pelaajaa hänen taitojensa takia tai sitten vain koska hän on hyvä tyyppi ja tekee väsymättä töitä kentällä, vaikka harvoin pallon tai kiekon maaliin ampuukaan.

Erilaisia yleisöjä – ja faneja

Joukkuelajien ja yksilölajien fanit eroavat yleisönä toisistaan kovasti. Joukkuelajeissa, kuten jalkapallossa ja jääkiekossa, osallistuu yleisö kovaäänisesti kentän tapahtumiin, kannustaa suosikkijoukkuettaan ja joskus yrittävät häiritä tai lannistaa vastustajajoukkuetta käytöksellään ja huudoillaan.Yksilölajeissa taas pyrkii yleisö antamaan urheilijalle suoritusrauhan suorituksen ajaksi, ajatellaanpa vaikka tennistä, jossa on hiljaista pallojen ajan ja kommentit huudellaan vasta sen jälkeen, kun piste on ratkennut.

Kovaäänistä kannustamista

Jalkapallossa ja jääkiekossa sen sijaan tunteet leimahtelevat koko ajan, ja tämä onkin yksi lajien viehätyksistä. Positiivinen kannustus auttaa myös urheilijoita ja oman kannattajajoukon huuto saattaa olla juuri se viimeinen energiapisara, jota tarvitaan voittomaalin tekemiseen.Ajatus toimii myös toisinpäin. Jos oman joukkueen kannattajat ovat katsomossa vähissä, tuntuu pelaajista siltä, että he taistelevat yksin koko maailmaa vastaan. Tämä saattaa kääntyä myös heidän edukseen, saada heidät sisuuntumaan ja yrittämään vielä enemmän.Suomessa suhtaudutaan intohimoisesti moneen urheilulajiin, mutta muualla maailmassa kannatuksesta on tehty taiteenlaji, joka välillä saa suomalaisittain katsottuna huvittaviakin käänteitä. Itse pelistä ei välttämättä ymmärretä paljoakaan, tärkeintä on intohimo, sitoutuminen ja suuret tunteet.

Oikeanlaiset releet

Fanit osoittavat kannattavansa suosikkijoukkuettaan paitsi ottelun katsomossa, myös töissä ja vapaa-ajalla. Värin tunnustamisessa auttavat joukkueen logolla ja nimellä varustetut vaatteet. Tarjolla on asusteita sekä itselle että jälkikasvulle.

Huonot fanit

Väkivalta ei kuulu urheilukatsomoon ja vaikka miten intohimoisesti joukkueeseensa suhtautuukin, ei se anna lupaa ottaa yhteen vastustajajoukkueen kannattajien kanssa. Maailmalla on aggressiivisia kannattajaryhmiä, joiden motiivina tuntuu olevan jokin aivan muu kuin joukkueen kannustaminen voittoon. Mutta jos oma joukkue pelaa reilusti, on kannattajienkin syytä tehdä niin.

]]>
Suosikeiksi nousseet uhkapelit internetissä https://valloittajat.net/suosikeiksi-nousseet-uhkapelit-internetissa/ Sat, 19 Nov 2016 09:24:19 +0000 https://valloittajat.net/?p=101 Urheiluvedonlyönnin suosio ei ole hiipunut, joskin toimintatavat ja vedonlyönnin kohteet ovat nykyaikaistuneet. Yhä useampi hoitaa vedonlyönnin internetissä tapahtumien sijaan. Sivustoja on valtavasti. Tietyt pelit pitävät suosiotaan yllä ja nauttivat klassikon leimasta. Lotto- ja kolikkopelit löytyvät nykyään kätevästi internetistä perinteisempien nettikasinopelien rinnalta.sports_betting_342701588

Jalkapallo on vedonlyöjien kestosuosikki

Maailmanlaajuinen suosikkilaji jalkapallo liikuttaa yhä isompia voittosummia, kun pelaajamäärät jatkuvasti kasvavat. Urheiluvedonlyönnissä on hyötyä lajin tarkemmasta tuntemisesta, joskin tuurillakin voi pärjätä satunnaisiin voittoihin.Esimerkiksi monivedon kohdalla pelaajalta vaaditaan kuitenkin jo tietämystä lajeista, tilastoista ja pelaamisesta itsestään, sillä se on aluksi haastavaa. Se myös takaa muhkeat voitot kertoimien kasvaessa. Voiton todennäköisyyksiä voi myös määritellä itse, ja niitä voi verrata tarjolla oleviin kertoimiin.Jalkapallon kohdalla mielenkiintoisen pelaamisesta tekee juuri laaja ottelukirjo kotimaan ja ulkomaisten huippuliigojen peleistä. Liigojen aktiivisesta seuraamisesta ja pelaajasiirtojen seuraamisesta on taatusti hyötyä sopivia vedonlyöntikohteita valittaessa.

Helppo pelattavuus kiinnostaa

Pelaajalle, joka ei ole kiinnostunut urheilusta tai ei halua keskittyä tilastojen tarkasteluun, riittää edelleen vaihtoehtoja uhkapeleihin perinteisien kasinopelien joukosta. Pokeri ja muut korttipelit vaativat toki hyvää sääntöjen ymmärtämistä, tilannetajua sekä riskien jatkuvaa punnitsemista, mutta tuurillakin on suuri merkitys.Jotkut pärjäävät todennäköisyyksiä laskemalla, kun taas toisilla on vain hyvä päivä ja onnea matkassa. Suosituimpia pelejä listatessa ei voittojen todennäköisyys nouse ensimmäiseksi kriteeriksi, vaan pelaajia kiinnostaa eniten yksinkertaiset ja helposti pelattavat pelit.Todennäköisyys esimerkiksi kotimaisen Loton päävoittoon on Ylen mukaan noin yhden suhde 15 miljoonaan. Kasinoilta löytyy pelejä, joiden voitto todennäköisyys on parempi, mutta suomalaisesta Lotosta on eittämättä tullut koko kansan suosikkipeli, jota voi nyt pelata myös nettikasinoilla.Lotto on Nettikasinovertailu.info-sivuston mukaan Suomen ehdottomasti suosituin rahapeli. Lottonumerot voi veikata itse tai antaa automaatin arpoa. Suosiota ei voi perustaa pelkkään äkkirikastumiseen, sillä voiton todennäköisyys on kuitenkin sen verran pieni. Joku kuitenkin voittaa pääpotin aina silloin tällöin.Erilaiset kolikkopelit kiinnostavat yhä useampaa. Niiden suosio perustuu helppoon pelattavuuteen, jännitykseen ja isoihin voittoihin. Voiton todennäköisyydet vaihtelevat peleittäin, ja sen suuruutta pystyy kasvattamaan itse panoksen mukaan.Internetissä pelaaminen mahdollistaa uusien pelien vaivattoman kokeilemisen. Ansioitunut veikkaaja voi lähteä kokeilemaan onneaan lottonumeroiden kanssa tai pyöräyttää kierroksen kolikkopelin parissa. Tämä kaava toimii myös toisin: vannoutunut lottoaja voi kokeilla vaikkapa tulosveikkausta vaivattomasti.

]]>
Vuoden 2014 jalkapallon MM-kisat https://valloittajat.net/vuoden-2014-jalkapallon-mm-kisat/ Tue, 27 Jan 2015 13:49:14 +0000 https://valloittajat.net/?p=43 Taas on takana yksi historiallinen – tai ainakin jalkapallon ystävien mielestä historiallinen -tapahtuma, nimittäin Brasiliassa pidetyt FIFAn järjestämät MM-kilpailut(2014 Fifa World Cub Brazil). Kuten kaikki kisoja seuranneet tietävät, maailmanmestariksi selviytyi ikuinen kestosuosikki Saksa. Hopeaan joutui tyytymään Argentiina ja pronssille ylsi Hollanti. Hyvin menestyivät myös Kolumbia sekä isäntämaa Brasilia. Kisojen maalikuninkaaksi itsensä paukutti puolestaan Kolumbian James Rodriguez kuudella maalillaan.

Nämä kilpailut ovat monien mielestä jopa olympialaisten veroinen tapahtuma. Kun maailman suosituimman palloilulajin pelaajat (ja kannattajat) ottavat mittaa toisistaan, on luvassa aina todellista huumaa. Jalkapallokuumetta saatiin kokea tälläkin kertaa, kun lajin huippujoukkueet ottivat mittaa toisistaan. Kilpailusarjan viimeinen kamppailu käytiin Saksan ja Argentiinan välillä, ja Saksa lopulta voitti ottelun luvuin 1–0.

Moni tunnettu näyttelijäkin oli mukana tässä jalkapallon suurtapahtumassa, samoin kuin moni muukin julkisuuden henkilö aina valtionpäämiehiä myöten. Erityisesti jalkapallon huumasta nauttivat pokerin harrastajat, ja heidän blogimerkintänsä paljastavat, että pokeritähdet nauttivat täysin rinnoin myös jalkapallon seuraamisesta. Pokeri ja urheilu tuntuvat sopivan muutenkin hyvin yhteen, sillä monet pokeritähdet harrastavat aktiivisesti esim. jalkapalloa, golfia, erilaisia kamppailulajeja ja monia muitakin urheilulajeja.

http://www.pokerstarsblog.com/en/blog/8G2A3446_EPT11BAR_Cards_Neil%20Stoddart.jpg

Voi olla, että pokerissa tarpeellinen taktikointitaito ja looginen päättelykyky ovat tärkeitä ominaisuuksia myös jalkapallossa ja muissa lajeissa, minkä johdosta pokeriharrastajilla ja esim. jalkapalloilijoilla voi olla paljon yhteisiä vahvuuksia. Poker Stars -sivustolla pääset tutustumaan tarkemmin pokerin huippunimiin ja myös erilaisiin pokerin lajeihin, kuten Texas Hold ‘emiin. Sivulta löytyy myös hyvät ja seikkaperäiset ohjeet eri pokeripeleihin, ja tämä sivusto on hyvä paikka aloittaa oma pokeriharrastus, mikäli tunnet kiinnostusta lajia kohtaan.

Jalkapallon kuningastapahtuman jälleen kerran ollessa ohi, jäämme odottamaan seuraavan huuman saapumista. Seuraavat FIFAn MM-kilpailut järjestetään Venäjällä vuonna 2018. On mielenkiintoista nähdä, tuleeko tapahtumasta Sotshin olympialaisia muistuttava suurtapahtuma, vai pidetäänkö kilpailut tällä kertaa erityylisellä profiililla. Kilpailussa ottavat kaikki jalkapallon mahtimaat mittaa toisistaan jälleen kerran, mutta luonnollisesti erityishuomio kohdistunee Saksan, Argentiinan ja Brasilian kaltaisiin jalkapallon suurmaihin.

]]>
HIFK https://valloittajat.net/hifk/ Tue, 27 Jan 2015 12:06:44 +0000 https://valloittajat.net/?p=90 Pitkän, peräti 42 vuoden tauon jälkeen myös HIFK tekee paluun pääsarjatasolle jalkapallossa. Koko jalkapallokansa varmasti mielenkiinnolla odottaa paikallisderbyjä HJK:n kanssa ja nähtäväksi jää miten kovaa jälkeä viimeisellä kahdella kaudella Ykkösessä ja Kakkosessa tehnyt joukkue vastaa huutoon.

HIFK on urheiluseurana yksi Suomen vanhimpia. Jo 1897 perustetun seuran jalkapallojaosto aloitti toimintansa 10 vuotta ennen Suomen itsenäistymistä, 1907. Kaudella 2013 HIFK raivasi tiensä Kakkosen nousukarsintojen ykköseksi – huippuvireinen joukkue jatkoi menestyskulkuaan seuraavalla kaudella voittaen koko Ykkösen ja varmistaen näin paikkansa Veikkausliigassa.

Vanhan seuran historiaan lukeutuu myös paljon menestystä, Suomen mestaruuden helsinkiläisseura on voittanut historiansa aikana seitsemän kertaa – edellisen kerran kausi päättyi mestaruusjuhliin 1961. Toistaiseksi viimeisen kerran SM-mitalit on ripustettu HIFK:n pelaajien kaulaan vuonna 1971 jolloin Veikkausliigaa edeltäneestä Mestaruussarjasta jäi käteen toinen tila.

Kaudella 2015 joukkue siis pelaa jälleen korkeimmalla sarjatasolla, kotiasuissa nähdään tutut värit: punainen,valkoinen ja musta. Paikalliskamppailusta on odotettavissa yleisön vetonauloja – HIFK pelaa kotiottelunsa Sonera Stadionilla eli samalla kentällä kuin HJK.

Joukkuetta valmentaa paluukaudella Jani Honkavaara, joukkueen lopullinen koostumus hakee vielä muotoaan mutta toiveissa varmasti on saada Stadin kuninkuudesta taistelemaan kilpailukykyinen nippu. Sonera Stadionilla herää varmasti mukaan kannustukseen myös HIFK:n vanha kannattajakerho Stadin Kingit, luvassa on tulevalla kaudella varmasti liigahistorian kuumimpia paikalliskamppailuja kun taisto Helsingin herruudesta saadaan kunnolla käyntiin.

]]>